Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2013 18:57 - Що е то луфа и какво е приложението й?
Автор: homemadecosmetics Категория: Хоби   
Прочетен: 2124 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.10.2013 20:01


  
image

   Луфата е едно от най-старите познати на света растения, използвано за дълбок и ефикасен масаж и поддържане доброто състояние на кожата. По произход гъбата луфа е от Югоизточна Азия. Тя е едногодишно растение от семейство Тиквови. В комбинация с натуралните домашни сапуни, този продукт доставя на кожата активен ексфолиращ ефект, приятен масаж и пухкава ароматна пяна. Редовното използване спомага за по-добро кръвообръщениe, подобрява еластичността на кожата и има антицелулитен ефект. Невероятната формула "сапун с гъба" изключително улеснява използването и превръща времето прекарано в банята истинско удоволствие.     И ако искате да сте докрай на био вълна, не купувайте сапун с луфа от големите козметични компании, в чийто състав не знаете какво има. Направете си сами домашен сапун или открийте такъв в интернет магазини, работилници и козметични магазини, които предлагат домашен сапун, максимално близък до състава на този, който можем да си направим вкъщи. Има хиляди комбинации на съставките - различни етерични масла с различни действия върху кожата, различни аромати, цветове, екстракти, сушени цветове от билки... Истински натурални сапуни направени не от свинска мас, както бабитimageе ни проивеждаха преди време, а натурални глицеринови сапуни от различни растителни мазнини. 
   Удоволствието от ръчно произведеният сапун у дома и сапунисването е огромен. В комбинация с гъба луфа няма да искате да излезете от банята си, а ще бъдете подвластни на забавлението, на ексфолиращият ефект и сапунените мехури.
   А тук ви представям моят ръчно изработен домашен сапун, съставен от глицеринова прозрачна база, гъба луфа, масло жожоба, сух цвят от лайка, канела на прах, аромат на портокал.  Enjoy it!

image

 И ако това не е наслада за тялото ви... Заслужавате го! Дарете си това удоволствие.  



www.facebook.com/HomemadeNaturalCosmetics


Тагове:   гъба,   домашен,   сапун,   луфа,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: homemadecosmetics
Категория: Хоби
Прочетен: 46225
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930